Over XL10


XL10 maakt individu, teams en organisaties sterker

Wij laten je organisatie groeien door jouw mensen te laten uitblinken. Want als jouw mensen over de juiste inzichten en vaardigheden beschikken, hebben ze meer plezier in hun werk. Bovendien behalen ze hun doelen makkelijker. Daardoor zullen ze gelukkiger en succesvoller zijn. En dat stralen ze weer uit op collega’s en jouw klanten.

Waarom een 7 als je ook een 10 kunt scoren?

Stel je voor dat jouw mensen meer plezier beleven in het werk dat ze dagelijks doen. Dat ze loyaler worden en zich langer binden. Juist omdat je ze ruimte geeft voor ontwikkeling. Dat ze meer resultaat halen en beter samenwerken. En dat allemaal in dezelfde hoeveelheid tijd. Excelleren noemen wij dat.

Neem jij genoegen met een 7 of ga je voor die 10? Heeft jouw organisatie echt ambitie? Investeer dan in de ambities van jouw mensen.

Team XL10

De praktische aanpak van XL10

Iedereen beschikt over talent en unieke kwaliteiten. Toch komt dat er niet altijd uit. Wij weten uit ervaring dat inzicht in gedrag en drijfveren minstens net zo belangrijk zijn. Net als bewustwording op het effect van bepaald gedrag. Dat is het startpunt voor groei.

Wij kiezen bewust voor persoonlijk contact met onze opdrachtgevers. Daardoor kunnen we samen met jou het gesprek aangaan over de huidige situatie en de gewenste situatie. We bespreken de nodige stappen, mogelijke valkuilen onderweg, de rolverdeling en de borging in de dagelijkse praktijk. Wij geloven dat we op deze wijze het best met jou samenwerken aan duurzame resultaten.

Zo maken wij jouw ambities waar

Wij willen mensen en organisaties versterken. Daarom onderzoeken we samen met jou de werkelijke ontwikkelbehoefte van jouw organisatie. Wij gaan écht in gesprek en nemen de tijd voor het ontdekken van de vraag achter de vraag.

Is het doel van jullie organisatie helder? Dan zetten wij graag onze kennis en ervaring voor het waarmaken van jullie ambities in.

Dat doen we onder andere met:

Benieuwd hoe wij
jouw ambities waarmaken?

Bel vrijblijvend met XL10. Samen met jou bespreken wij graag jullie ambitie.

Alco CTA

Wij geloven dat het altijd beter kan

Of het nu gaat om jouw team, organisatie of alleen je eigen ontwikkeling. Wij geloven dat het altijd beter kan. Sterker nog, ook bij XL10 kan het altijd beter. Daarom volgen we ook regelmatig zelf een training met ons team. Alle trainingen die we bieden op het gebied van organisatieontwikkeling hebben we daarom zelf ook gevolgd. We kunnen namelijk geen 10 van onze klanten vragen als we zelf genoegen nemen met een 7.

>> lees meer over kwaliteit en certificering van XL10

Onze mensen

Onze mensen zijn stuk voor stuk betrokken specialisten. Samen hebben ze één gedeelde passie: het versterken van mensen en organisaties. Ons team ondersteunt je bij het behalen van jouw doelen en het waarmaken van jouw dromen.

>> maak kennis met ons team

ONZE REFERENTIES