De missie en visie van XL10


XL10 is dé persoonlijke en praktijkgerichte opleider die ontwikkelt vanuit ambitie. Wij luisteren, reflecteren en achterhalen specifieke ontwikkelbehoeftes. Of het nu gaat om jouw team, organisatie of alleen je eigen ontwikkeling. Wij geloven dat het altijd beter kan.

Met onze toonaangevende trainingen en opleidingen maken wij individuen, teams en organisaties sterker en hechter.

XL10 daagt je uit: Zet een stip aan de horizon en haal het beste uit jezelf!

Ambitie begint hier.

Onze visie

Van dromen successen maken, dat is waar we iedere dag ons bed voor uitkomen. Samen met klanten hun doelen realiseren. Bij alles wat we doen staan we dicht bij onze klant. Persoonlijk contact en het resultaat voorop. Doordat wij van nature nieuwsgierig zijn, krijgen wij vaak de echte droom van onze klanten boven tafel. Vervolgens kijken we samen hoe we deze droom kunnen realiseren.

Wanneer we de ambitie helder hebben kijken we pas naar het middel. Dit kan training zijn, maar ook coaching of een assessment. Dit bespreken wij graag samen met u.

Leren door gewoon doen

Wij geloven oprecht dat je van de praktijk het meeste leert. Daarom bestaan al onze trainingen minimaal voor 80% uit doen. Wij zorgen voor een veilig leerklimaat, zodat jij het beste uit jezelf haalt. Jouw mogelijkheden zijn namelijk groter dan je denkt. Je mag erop vertrouwen dat wij je dat laten zien. Onze rol is jouw voorzien van de juiste vaardigheden en inzichten.

Maatwerk als het even kan

Wij geloven dat er altijd ruimte is voor maatwerk. Zelfs in onze open trainingen. Door de intake voorafgaand aan elke training achterhalen we jouw specifieke ontwikkelbehoefte. En dat nemen we mee in onze trainingen. Zo kunnen de doelen van elke deelnemer verschillen terwijl we toch eenzelfde training vormen. Onze praktische aanpak geeft ons daar de ruimte voor.

Voortdurend blijven ontwikkelen en reflecteren op je handelen maakt je sterker in je rol en aantrekkelijker als medewerker. Wij luisteren naar jouw persoonlijke ambities en zetten die om in meetbare doelen. Zo gaan we samen recht op het doel af en brengen die ambities in praktijk.

Een goed functionerend team vereist inzicht in eigen en elkaars kwaliteiten. Naast inzicht, is met elkaar in gesprek gaan en kritisch met elkaar meedenken van belang voor het versterken van een team. Denk buiten gestelde kaders, daag elkaar uit. Werk actief aan vertrouwen, wees eerlijk en open en bereik zo samen een nieuw niveau.

Jouw organisatie groeit wanneer jouw mensen/teams uitblinken in wat ze doen. Onze trainingen maken individuele medewerkers en teams sterker. En daarmee jouw organisatie als geheel hechter. Deze kracht straalt ook uit naar jullie klanten.