GIA analyse


Herken talent met onze General Intelligence Assessment (GIA)

Onze GIA analyse is een onmisbaar instrument voor het managen van talent. Het leert je alles over het leervermogen van jouw medewerkers.

Dit kun je met een GIA

Wil je weten hoe jij jouw medewerkers effectief stimuleert? En hoe het is gesteld met hun leervermogen? Onze GIA brengt dit duidelijk in kaart.

De GIA laat zien:

  • Wat iemands ontwikkelpotentieel is.
  • Hoe iemand zich ontwikkelt in een functie.
  • Hoe iemand reageert op verandering, training en opleiding.

Ontwikkeling van jouw medewerkers als sleutel tot succes

Jouw medewerkers zijn de sleutel tot een succesvolle organisatie. Als zij zich ontwikkelen, gestimuleerd voelen en uitgedaagd zijn, worden teams en organisaties sterker. Alleen iedereen heeft andere prikkels nodig. Daarnaast heeft iedereen een eigen tempo. Zowel aan de start, als bij het eigen maken van nieuwe procedures en vaardigheden. Door meer inzicht kun jij jouw medewerkers beter uitdagen en versterken op hun eigen niveau.

GIA voor leidinggevenden

Ons GIA assessment is uitermate geschikt voor leidinggevenden. Het laat zien welke leidinggevenden verandering in kunnen zetten. Ook geeft de test weer hoe zij met verandering omgaan. Dat is waardevolle informatie voor iedere organisatie in een snel veranderende omgeving. Deze informatie omzetten in actie? Dat kan met onze doelgerichte leiderschapstrainingen die we hier speciaal voor hebben ontwikkeld.

GIA voor (nieuwe) medewerkers

Ons GIA assessment geeft je zicht in de capaciteiten van je medewerkers. Dit helpt bij het waarborgen van hun betrokkenheid en loyaliteit. Bied jij jouw medewerkers passende uitdagingen op de juiste ontwikkelgebieden? Dan krijg je daar gegarandeerd betrokkenheid en loyaliteit voor terug.

Meer informatie over de mogelijkheden
van een GIA analyse

Bel vrijblijvend met XL10. Samen met jou bespreken wij graag jullie ambities.

Alco CTA

Met de GIA Analyse van XL10 krijg je antwoord op:

  • Krijgt mijn medewerker voldoende uitdaging in zijn of haar functie?
  • Kan mijn medewerker het aan als meer van hem of haar wordt gevraagd?
  • Beschikt hij/zij over uitzonderlijk ontwikkelingspotentieel?
  • Pakken mijn medewerkers problemen aan?
  • In hoeverre handelen mijn medewerkers snel, alert en adequaat?
  • In hoeverre kan iemand zich aanpassen?

Daarom kies je voor een GIA bij XL10

Inzicht in het functioneringsniveau van je leidinggevende of medewerker is essentieel. Dat betekent namelijk dat je ook zicht hebt op waar zijn/haar groeikansen liggen. Zo ontwikkelen je medewerkers zich optimaal, en functioneren leidinggevenden op de top van hun kunnen. Het resultaat: een sterkere organisatie met gemotiveerde en betrokken medewerkers en leidinggevenden.

Onze adviseurs inventariseren jouw wensen en maken graag een voorstel op maat. Zo kan een combinatie van assessment instrumenten mogelijk een completer beeld geven.

De GIA sluit goed aan bij:

Voortdurend blijven ontwikkelen en reflecteren op je handelen maakt je sterker in je rol en aantrekkelijker als medewerker. Wij luisteren naar jouw persoonlijke ambities en zetten die om in meetbare doelen. Zo gaan we samen recht op het doel af en brengen die ambities in praktijk.

Een goed functionerend team vereist inzicht in eigen en elkaars kwaliteiten. Naast inzicht, is met elkaar in gesprek gaan en kritisch met elkaar meedenken van belang voor het versterken van een team. Denk buiten gestelde kaders, daag elkaar uit. Werk actief aan vertrouwen, wees eerlijk en open en bereik zo samen een nieuw niveau.

Jouw organisatie groeit wanneer jouw mensen/teams uitblinken in wat ze doen. Onze trainingen maken individuele medewerkers en teams sterker. En daarmee jouw organisatie als geheel hechter. Deze kracht straalt ook uit naar jullie klanten.