Referenties

logo Rabobank

Maatwerk Training

“XL10 heeft voor ons een volledig begeleidingstraject opgezet ter ondersteuning en training van onze accountmanagers Grootzakelijk en Financiering specialisten. Wij wilden ze met behulp van training en coaching voorbereiden op het komende certificeringstraject. Zowel op kennis- en vaardigheden als competenties.

Mede dankzij professionele begeleiding van XL10 en het trainingsprogramma op maat hebben we uiteindelijk een score van in één keer geslaagd van >90% behaald.”

Albert Abbing
Rabobank Centraal Twente

CSB logo

Incompany training Effectieve Communicatie

“XL10 heeft voor ons een maatwerk training effectieve communicatie ontwikkeld voor onze leerjaarcoördinatoren. In twee bijeenkomsten hebben zij gewerkt aan het verbeteren van hun communicatieve vaardigheden. Daarbij was er veel ruimte voor hun dagelijkse praktijk en specifieke situaties. Onze leerjaarcoördinatoren gaven na afloop aan dat de training mede daardoor heel waardevol en bruikbaar was.”

Schoolleiding CSB

logo Rabobank

PPA met persoonlijke coaching

“Via een collega werd ik geattendeerd op de mogelijkheden voor persoonlijke coaching bij XL10. De coach Hermien is een fijne, prettige gesprekspartner. Zij stelt veel vragen en laat jezelf goed nadenken. De Persoonlijk Profiel Analyse heeft me de handvaten gegeven hoe ik verder kan met mezelf. Ik was blij verrast met de nieuwe inzichten die ik dankzij de persoonlijke coaching heb gekregen.”

Anouk van der Wal
Rabobank

logo Wessels

Workshop communicatie

“Al onze medewerkers hebben een workshop communicatie in de bouw gevolgd bij XL10. Het thema van deze workshop was: Elkaar (durven) aanspreken op veiligheid en kwaliteit op de bouw. Op een bouwplaats werken we samen met verschillende mensen vanuit diverse disciplines. Er gebeurt veel, met name op gebied van veiligheid, kwaliteit en productie is juiste communicatie van wezenlijk belang. Gezamenlijk met de verregaande digitalisering en hoge doorlooptijden wordt goed overleg steeds belangrijker. Deze dag heeft ons hierin meer inzicht gegeven. De acteurs lieten op humoristische wijze diverse ‘mogelijke conflict’ situaties zien. Het zal zeker bijdragen tijdens ons dagelijks werk.”

Coen Domhof
Wessels Vakbouwers B.V.

logo Rabobank

Coaching/Assessment

“Voor Rabobank Centraal Twente heeft XL10 een aantal individuele begeleidingstrajecten van medewerkers gedaan. Het doel daarbij was het vergroten van het zelfinzicht, de persoonlijke effectiviteit en weerbaarheid. De zorgvuldige maar vooral ook persoonlijke begeleiding en training door de deskundige trainers en coaches van XL10 heeft geleid tot een mooi groei-, en ontwikkeltraject voor deze medewerkers.”

Albert Abbing
Rabobank Centraal Twente