Referenties


Cultuurveranderingstraject

“In de gesprekken met XL10 voelden Richard en Bjørna snel aan wat er speelde. In een gesprek van slechts een uur werden al veel pijnpunten blootgelegd. Er was direct vertrouwen vanuit ons naar XL10. Ze wilden echt met ons samenwerken en mede daarom hebben we XL10 gevraagd om een meerjarenplan op te stellen.”

“We waren als GBTwente best veeleisend en zaten er in die zin zelf ook echt bovenop. Als opdrachtgever verwachtten we dat XL10 scherp en kritisch bleef. Dat hebben ze gedaan. We hebben XL10 ervaren als een flexibele organisatie en een partij die echt met ons samenwerkt.”

Ronny Tijink
Directeur GBTwente

>>lees meer over dit cultuurveranderingstraject

 

Heuver

Maatwerk Telefoontraining

“We vinden het belangrijk om met een gerenommeerde partij te werken en kwaliteit staat bij ons altijd bovenaan. We wilden een training op maat gemaakt. Zeker niet onbelangrijk daarbij was dat wij als organisatie een klik met de trainer moeten hebben, en die was er in de persoon van René Velthuis!”

“Samen met Rene hebben wij onze wensen besproken. Het resultaat was een duidelijk script gericht op onze organisatie, echt maatwerk!”

Hetty van Putten
HR Adviseur Opleidingen

>>lees meer over deze maatwerk telefoontraining

 

Frans op den Bult

Maatwerk Training Leiderschap

“Als je wilt veranderen is het zeer belangrijk dat je een goede match hebt tussen je medewerkers en de trainer. Is deze klik er niet, dan gaan ze elkaar ergens onderweg verliezen. Bij XL10 heeft de klik met de trainer juist de doorslag gegeven om uiteindelijk voor hen te kiezen.”

Karin Kremer
P&O Frans op den Bult

>>lees meer over deze maatwerk leiderschapstraining

 

logo rational

Maatwerk Training Klantgedrevenheid

“We hebben met deze training onze monteurs naar een hoger level getild, hierdoor staan ze nu meer zelfverzekerd de klanten te woord. De opleiding van trainer René werd goed opgepakt door de monteurs. Mede door zijn laagdrempeligheid, af en toe een grapje en grolletje maar altijd doeltreffend. De monteurs waren nadien zeer positief over de training én René uiteraard.”

John Nijkamp
Operationeel Manager

>>lees meer over deze maatwerk training klantgedrevenheid

 

Logo ACtronics

Maatwerk Training

“De doorslag voor XL10 gaf vooral de praktische kant van de training en het feit dat een lokale trainer de sessie verzorgde. Hierdoor kon de trainer zich goed verplaatsen in de situatie en cultuur binnen ons bedrijf met als gevolg dat er tussen trainer en cursist een betere informatieoverdracht plaatsvond.
XL10 heeft zeker aan onze verwachtingen voldaan. Ze waren snel, efficiënt en klantvriendelijk zonder het te overdrijven. Dat zien we graag.”

Van de Commercieel Manager

>>lees meer over deze maatwerk training

 

logo pure energie

Maatwerk Verkooptraining

“We hebben bewust gekozen voor XL10 omdat ze behalve standaard trainingen ook maatwerk bieden. Daarmee bieden ze ons voldoende flexibiliteit om onze collega’s verschillende trainingen aan te bieden.”

“XL10 heeft met deze eerste training voor Pure Energie gezorgd voor een degelijke basis binnen onze commerciële teams. Het is nu aan ons de taak om dit verder intern op te pakken.”

Hugo Zoetman
Marketing Manager

>> lees meer over deze maatwerk verkooptraining

logo Saxion

Maatwerk Teamtraining

“XL10 heeft voor ons een maatwerk teamtraining georganiseerd met als doel om verschillende teams optimaler te laten samenwerken. We kunnen maar één ding concluderen: mission accomplished! In 6 maanden tijd zijn alle teamleden gecoacht en staat er nu een veel sterker team dan voorheen. Men wil groeien en andere collega’s helpen. Daarmee heeft XL10 onze verwachtingen overtroffen.”

Thomas Geerdink 
Manager Dienst Marketing & Communicatie

> lees meer over deze maatwerk teamtraining

logo Rabobank

Maatwerk Training

“XL10 heeft voor ons een volledig begeleidingstraject opgezet ter ondersteuning en training van onze accountmanagers Grootzakelijk en Financiering specialisten. Wij wilden ze met behulp van training en coaching voorbereiden op het komende certificeringstraject. Zowel op kennis- en vaardigheden als competenties.

Mede dankzij professionele begeleiding van XL10 en het trainingsprogramma op maat hebben we uiteindelijk een score van in één keer geslaagd van >90% behaald.”

Albert Abbing
Rabobank Centraal Twente

CSB logo

Incompany training Effectieve Communicatie

“XL10 heeft voor ons een maatwerk training effectieve communicatie ontwikkeld voor onze leerjaarcoördinatoren. In twee bijeenkomsten hebben zij gewerkt aan het verbeteren van hun communicatieve vaardigheden. Daarbij was er veel ruimte voor hun dagelijkse praktijk en specifieke situaties. Onze leerjaarcoördinatoren gaven na afloop aan dat de training mede daardoor heel waardevol en bruikbaar was.”

Schoolleiding CSB

logo Rabobank

PPA met persoonlijke coaching

“Via een collega werd ik geattendeerd op de mogelijkheden voor persoonlijke coaching bij XL10. De coach Hermien is een fijne, prettige gesprekspartner. Zij stelt veel vragen en laat jezelf goed nadenken. De Persoonlijk Profiel Analyse heeft me de handvaten gegeven hoe ik verder kan met mezelf. Ik was blij verrast met de nieuwe inzichten die ik dankzij de persoonlijke coaching heb gekregen.”

Anouk van der Wal
Rabobank

logo Wessels

Workshop communicatie

“Al onze medewerkers hebben een workshop communicatie in de bouw gevolgd bij XL10. Het thema van deze workshop was: Elkaar (durven) aanspreken op veiligheid en kwaliteit op de bouw. Op een bouwplaats werken we samen met verschillende mensen vanuit diverse disciplines. Er gebeurt veel, met name op gebied van veiligheid, kwaliteit en productie is juiste communicatie van wezenlijk belang. Gezamenlijk met de verregaande digitalisering en hoge doorlooptijden wordt goed overleg steeds belangrijker. Deze dag heeft ons hierin meer inzicht gegeven. De acteurs lieten op humoristische wijze diverse ‘mogelijke conflict’ situaties zien. Het zal zeker bijdragen tijdens ons dagelijks werk.”

Coen Domhof
Wessels Vakbouwers B.V.

logo Rabobank

Coaching/Assessment

“Voor Rabobank Centraal Twente heeft XL10 een aantal individuele begeleidingstrajecten van medewerkers gedaan. Het doel daarbij was het vergroten van het zelfinzicht, de persoonlijke effectiviteit en weerbaarheid. De zorgvuldige maar vooral ook persoonlijke begeleiding en training door de deskundige trainers en coaches van XL10 heeft geleid tot een mooi groei-, en ontwikkeltraject voor deze medewerkers.”

Albert Abbing
Rabobank Centraal Twente