Leiderschapstraining

Leiderschapstraining: ontwikkel jezelf en daarmee ook jouw team

Iedere organisatie en ieder team is anders. Daarom is niet één stijl van leidinggeven de beste. In sommige teams past directe aansturing het beste. In andere situaties is coachend leidinggeven juist beter. Wil jij een goed functionerend team en medewerkers die zich blijven ontwikkelen? Leer dan over verschillende manieren van leiderschap en reflecteer op je eigen handelen. Want als jij groeit, doet jouw team dat ook.

Kies de training die bij jou past

XL10 biedt de volgende leiderschapstrainingen aan:

Wanneer kies je voor de Master Leiderschap?

Heb je al de nodige ervaring en wil jij je nog verder verdiepen in jouw eigen gedrag in relatie tot je functie? Kies dan voor de master leiderschap. Met behulp van de Persoonlijke Profiel Analyse (PPA) ontvang je voor de training een persoonlijk rapport. Zo krijg je inzicht in jouw leidinggevende gedragseigenschappen. Het laat jouw sterkten en zwakten zien in relatie tot 6 belangrijke management competenties. Zo wordt voor jou duidelijk waarom sommige taken van je functie meer energie kosten dan andere. Tijdens de training gaan we hier dieper op in. Je leert hoe je bewuster invloed uitoefent.

Wil jij eerst reflecteren op je huidige handelen en je leiderschapsvaardigheden verder ontwikkelen? Volg dan de training leiderschap. Deze training zorgt ervoor zorgt dat jij je basisvaardigheden verder ontwikkelt. Deze training biedt je structuur en de benodigde theoretische achtergrond. Deze leiderschapstraining geeft je inzichten die direct toepasbaar zijn in jouw dagelijkse praktijk. Het is de noodzakelijke basis die jou helpt met reflecteren op je huidige handelen.

Dit leer je van onze leiderschapstrainingen

Leidinggeven gaat over veel meer dan alleen aansturen. Het gaat over het potentieel van je team en hoe jij dit potentieel benut. In een aansturende rol ben je verantwoordelijk voor een werkomgeving waarin medewerkers ruimte hebben voor ontwikkeling. Je wilt bovendien jouw medewerkers steunen in hun ontwikkeling. Onze leiderschapstrainingen leren je hoe je het juiste werkklimaat creëert en medewerkers positief stimuleert in hun eigen ontwikkeling. We leren jou die vaardigheden aan waarmee jij jezelf als leider ontwikkeld. Zo haal hij het optimale uit jezelf en jouw medewerkers.

Word een betere leider met een leiderschapstraining van XL10

Ben jij verantwoordelijk voor een team of afdeling in een organisatie? Pak dan je kans en wordt een nog betere leider. Effectief leiderschap is de sleutel tot het succes van iedere samenwerking, binnen je team en je organisatie.

Onze leiderschapstraining is ook voor jou

Onze leiderschapstrainingen zijn er voor iedereen met een aansturende of coördinerende rol.

Reflecteren op je eigen leiderschapsvaardigheden. Durf jij het aan? Als jij als leider je kwetsbaar opstelt en soms je onzekerheden toont, win jij sneller het vertrouwen van jouw medewerkers. Bovendien stellen zij zich makkelijker open voor feedback en ontwikkeling. Pas jouw stijl aan het type medewerker aan en je behaalt gegarandeerd betere resultaten. Geef individuen ruimte voor eigen ontwikkeling en versterk zo jouw team. Wie zijn stijl van leidinggeven ten positieve verandert, voegt waarde toe aan de hele organisatie.

Leiderschapstraining op maat? Dat kan

Liever met je eigen team een incompany training volgen? Graag stellen we samen met jou een programma op dat aansluit op de specifieke vraag en ontwikkelbehoefte van jouw team en organisatie. Kom in contact met onze adviseurs. Zij helpen je verder.

Advies nodig bij de
keuze voor een leiderschapstraining?

Bel vrijblijvend met XL10. Samen met jou bespreken wij graag de mogelijkheden.

074 – 245 26 45

Of vul het contactformulier in

ONZE REFERENTIES