Persoonlijke ontwikkeling


Persoonlijke ontwikkeling: training en coaching op maat

Wil je meer uitgedaagd worden in je werk? Loop je in je werk steeds tegen dezelfde feedback aan? Zit je niet goed in je vel? Stap je over naar een nieuwe functie? Heb je het gevoel dat je niet het optimale eruit haalt? Of wil je met meer plezier naar je werk gaan? Dat is waar het bij onze unieke en doelgerichte trajecten voor persoonlijke ontwikkeling om draait. Onze ervaren coaches brengen jouw persoonlijke situatie in kaart en helpen jou met het vinden van belemmerende factoren. Ze brengen jouw ontwikkelpotentieel in kaart. Samen met de coach laat jij belemmerende factoren los en werk je aan jouw ontwikkeldoelen. Zo vergroten we jouw eigenwaarde én jouw meerwaarde voor je organisatie. Na de coaching ben jij sterker en ga jij vol vertrouwen jouw uitdagingen aan.

Persoonlijke ontwikkeling is interessant voor jou als:

 • Je niet uitgedaagd wordt in je huidige rol.
 • Je talent ongezien of onbenut blijft.
 • Je vast loopt in je huidige functie.
 • Je niet lekker in je vel zit en meer energie wilt halen uit je werk.
 • Je ondersteuning wilt in je ontwikkeling. Bijvoorbeeld in je overstap naar een nieuwe functie.

Meer weten over de mogelijkheden
van persoonlijke ontwikkeling?

Bel vrijblijvend met XL10. Samen met jou bespreken wij graag de mogelijkheden.

Alco CTA

Hoe werkt persoonlijke ontwikkeling? Dit is onze werkwijze

We hebben 100% aandacht voor jouw persoonlijke doelen. Zo is er veel ruimte voor de actualiteit in je werk en functioneren. Het vertrekpunt van jouw persoonlijke ontwikkeling is altijd een intakegesprek. Onze coaches achterhalen met aandacht jouw ontwikkelbehoefte, jouw belemmeringen en jouw dromen. Daarna bepalen we samen je doelstellingen. Jouw werk is het uitgangspunt en we nemen praktijksituaties mee in jouw coachdoelstelling. Daardoor merk je direct resultaat in de praktijk. Je werkt effectiever en positiever.

Niets in dit traject is standaard. Het draait namelijk om jouw persoonlijke ontwikkelbehoefte. Samen nemen we jouw valkuilen en kwaliteiten onder de loep. We kijken ook hoe jij in je werk zit, hoe je met bepaalde situaties omgaat en hoe je samenwerkt. Jouw persoonlijke coachvraag staat altijd centraal. Samen met jou zorgen wij voor het behalen van jouw doelen. Van coaching tot training op maat. We bieden altijd een specifieke en persoonlijke oplossing die past bij jouw wensen.

Jij bent de basis voor je eigen succes

Jouw ontwikkelpotentieel is de focus van onze coaching. We werken in de coaching met de Persoonlijke Profiel Analyse (PPA) of de My Motivation Insights (MMI). De PPA geeft inzicht in je gedrag en welke wijze van communiceren van nature het beste bij jou past. De MMI is een persoonlijke drijfveren analyse, voor inzicht in innerlijke filters waarmee jij het leven interpreteert en begrijpt.

Wanneer er in je werk ander gedrag van je wordt verwacht, kan dat ervoor zorgen dat je niet effectief functioneert of niet lekker in je vel zit. De coach helpt jou met praktische handvatten om uitdagende situaties in de praktijk met meer vertrouwen aan te gaan. Zo kun jij jouw kwaliteiten beter benutten en de organisatie jouw potentieel beter benutten.

Persoonlijke ontwikkeling gaat over jouw mogelijkheden en individuele groei. Dat betekent echter niet dat je die groei alleen doormaakt. Vaak speelt een leidinggevende of manager ook een rol in jouw ontwikkeltraject. Zo creëren we draagvlak voor jouw ontwikkeling in je organisatie.

Een persoonlijk ontwikkeltraject bij XL10 is uniek

Een persoonlijk ontwikkeltraject is er voor jou, en voor jou alleen. Persoonlijke ontwikkeling is altijd 1 op 1. Daardoor biedt dit traject meer diepgang en boek je sneller resultaat.

Dit haal jij uit onze trajecten voor persoonlijke ontwikkeling:

 • Meer werkplezier
 • Je zit beter in je vel
 • Effectiever werken
 • Gemakkelijker doelen behalen
 • Jouw talenten beter inzetten tijdens je werk
 • Persoonlijk leiderschap

Persoonlijke training en coaching op maat

Wij zijn gespecialiseerd in training op maat. Daarom zijn al onze diensten en trainingen ontworpen voor het versterken van jouw persoonlijke ontwikkeling.

Deze diensten zetten we vaak in bij de persoonlijke ontwikkeltrajecten:

Bij een persoonlijk ontwikkeltraject zijn de kosten afhankelijk van jouw ontwikkelbehoefte. Soms boek je in een paar gesprekken al grote resultaten. In andere gevallen is er meer tijd nodig. Het traject is hoe dan ook altijd uniek en op maat gemaakt. Daarom maken onze coaches na het intakegesprek een voorstel op maat, die ze persoonlijk met jou bespreken.