Trainingen

De doelgerichte trainingen van XL10

Of het nu gaat om onze open trainingen of een maatwerk traject: Jouw leerdoelen staan altijd centraal bij XL10. Voorafgaand aan elke training vindt altijd een intake plaats waarin je jouw persoonlijke leerdoelen concretiseert. Ook geef jij aan welke praktijksituaties je wilt oefenen voor het behalen van jouw leerdoelen. Iedere XL10 training bestaat voor 80% uit doen. Jij past nieuw geleerde kennis en theorie direct toe in de training. Dus niet alleen luisteren, maar vooral actief aan de slag!Op zoek naar een maatwerk training?

XL10 is gespecialiseerd in het maken van trainingen op maat. Sluit een van onze open trainingen niet aan op jullie behoeften? Dat is geen probleem. We kijken samen waar jouw team en/of organisatie behoefte aan heeft en baat bij heeft. We formuleren doelstellingen en concretiseren gewenste effecten en van daaruit zetten onze adviseurs een training op die tot de gewenste resultaten leiden. We werken hierin uiteraard nauw met jou samen voor een zo groot mogelijk effect en het borgen van resultaat.

>> Lees meer over onze incompany trainingen

Advies nodig bij de
keuze voor een training?

Bel vrijblijvend met XL10. Samen met jou bespreken we graag jullie ambities.

Alco CTA

Wat jouw ambitie ook is, XL10 brengt je verder

XL10 is er voor jou als individu, als team en als organisatie. Wij geloven dat het altijd beter kan. Met onze unieke, persoonlijke en praktische aanpak helpen we groei realiseren. Wij luisteren, reflecteren, geven feedback en delen onze kennis met jou. Zo helpen wij jou het beste uit jezelf halen.

ONZE REFERENTIES