Coaching


Zet jouw doelen om in actie

Werk effectiever, denk positiever, wees meer in balans en heb meer plezier in je werk en in je privéleven. Onze coaching is een op maat gesneden gedragsaanpassing voor jou, en voor jou alleen. Onze trajecten geven je inzicht in jouw eigen gedrag, gedachten en gevoelens. Zo is de weg vrij voor persoonlijke ontwikkeling en kansen in je loopbaan.

XL10 coaching: effectiever, positiever en meer in balans

Wil jij je verder ontwikkelen maar staat er nog iets in de weg? Jezelf uitdagen en groeien in plaats van stil blijven staan? Dan staan onze ervaren coaches voor je klaar. Met behulp van onze coachtrajecten zet jij stappen die je eerder niet kon of durfde zetten. Of stappen waar je überhaupt niet bekend mee was. Onze coaches achterhalen jouw potentieel. Daag jezelf uit en optimaliseer jouw unieke mogelijkheden.

Benieuwd hoe onze coaching
jou verder brengt?

Bel vrijblijvend met ons. Samen met jou bespreken wij graag de mogelijkheden van een (persoonlijk) coachingstraject.

Alco CTA

Onze doelgerichte coachtrajecten

Onze ervaren coaches achterhalen samen met jou je mogelijkheden en ontwikkelbehoefte en helpen jou met het achterlaten van belemmerende factoren. We gaan op zoek naar jouw ontwikkelingsvragen en verliezen die nooit uit het oog. Onze coachtrajecten zijn gericht op een specifieke en persoonlijke ontwikkelvraag. Wij maken altijd een coachprogramma op maat. Een programma dat past in je dagelijkse werk en leven. Onze adviseurs helpen je verder.

XL10 biedt op het gebied van coaching onder andere het volgende:

Voortdurend blijven ontwikkelen en reflecteren op je handelen maakt je sterker in je rol en aantrekkelijker als medewerker. Wij luisteren naar jouw persoonlijke ambities en zetten die om in meetbare doelen. Zo gaan we samen recht op het doel af en brengen die ambities in praktijk.

Een goed functionerend team vereist inzicht in eigen en elkaars kwaliteiten. Naast inzicht, is met elkaar in gesprek gaan en kritisch met elkaar meedenken van belang voor het versterken van een team. Denk buiten gestelde kaders, daag elkaar uit. Werk actief aan vertrouwen, wees eerlijk en open en bereik zo samen een nieuw niveau.

Jouw organisatie groeit wanneer jouw mensen/teams uitblinken in wat ze doen. Onze trainingen maken individuele medewerkers en teams sterker. En daarmee jouw organisatie als geheel hechter. Deze kracht straalt ook uit naar jullie klanten.

ONZE REFERENTIES