Teamtrainingen van XL10

Streef jij naar optimale samenwerking en communicatie binnen jouw team? Wil jij een sterke basis waar jouw medewerkers op verder kunnen bouwen? Wil jij investeren in de toekomst van jouw berdrijf? Kies dan voor een teamtraining van XL10.

We leren teams niet alleen beter en duidelijker communiceren, maar ook aannames voorkomen en onduidelijkheden uitspreken. Dit leidt tot een verbeterde werksfeer en creëert ruimte voor gezamenlijke ontwikkeling.

Kies de teamtraining die bij je past

In de huidige markt is het onderscheidend vermogen van een organisatie vaak te vinden in de kracht van haar teams. Onze trainingen zijn daarom ontwikkeld door experts met jarenlange ervaring in het versterken van teamdynamiek en het optimaliseren van samenwerkingsprocessen.

Hoewel het rendement van een teamtraining het grootste is als je de training effectief samenwerken en de PPA teamtraining combineert, bieden we deze teamtrainingen ook afzonderlijk aan.


PPA Teamtraining

PPA Teamtraining

in overleg
Op aanvraag
Teamtraining Effectief Samenwerken

Teamtraining Effectief Samenwerken

in overleg
Op aanvraag

Succes verzekerd met een training van XL10

Kiezen voor XL10 betekent kiezen voor kwaliteit en expertise. Onze trainingen zijn niet alleen gebaseerd op de nieuwste inzichten, maar ook op jarenlange praktijkervaring.

Welke training je ook kiest, vertrouw op de deskundigheid van XL10. We gebruiken bewezen methoden en technieken én staan garant voor een veilige en ontspannen leeromgeving. Jouw praktijksituaties en vragen staan daarbij centraal.

Dit is wat we jouw beloven met onze trainingen:

  • Gericht op jouw eigen ontwikkeling: cases komen voort uit eigen leerdoelen
  • Direct toepasbaar: vandaag geleerd, morgen in praktijk
  • Kleine groepen: veilige en ontspannen leeromgeving
  • Praktische training: 80% actief DOEN in de training
  • Deskundige trainers: met jarenlange ervaring

 

Bekijk ook onze andere trainingen:

Advies nodig bij de
keuze voor een training?

Bel vrijblijvend met XL10. Samen met jou bespreken wij graag jullie wensen.

074 – 245 26 45

Of vul het contactformulier in

Alco CTA