Assessment pakketten


Onze assessment pakketten geven je inzicht in de competenties en het ontwikkelpotentieel van de deelnemer, en helpen jou om weloverwogen keuzes te maken bij selectie- en ontwikkelvraagstukken.

Onze assessments brengen kwaliteiten, beperkingen, drijfveren en ontwikkelkansen haarscherp in beeld. Dit resulteert in heldere, betrouwbare rapportages aan de hand van wetenschappelijk bewezen methoden en technieken. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan voorop.

Bij XL10 bieden we 2 verschillende assessment pakketten aan: 

Assessment - Basis

€1.950,- exclusief BTW

Assessment - Compleet

€2.245,- exclusief BTW

Advies nodig bij de
keuze voor een assessment pakket?

Bel vrijblijvend met XL10. Samen met jou bespreken wij graag jullie ambities.

Alco CTA

Voortdurend blijven ontwikkelen en reflecteren op je handelen maakt je sterker in je rol en aantrekkelijker als medewerker. Wij luisteren naar jouw persoonlijke ambities en zetten die om in meetbare doelen. Zo gaan we samen recht op het doel af en brengen die ambities in praktijk.

Een goed functionerend team vereist inzicht in eigen en elkaars kwaliteiten. Naast inzicht, is met elkaar in gesprek gaan en kritisch met elkaar meedenken van belang voor het versterken van een team. Denk buiten gestelde kaders, daag elkaar uit. Werk actief aan vertrouwen, wees eerlijk en open en bereik zo samen een nieuw niveau.

Jouw organisatie groeit wanneer jouw mensen/teams uitblinken in wat ze doen. Onze trainingen maken individuele medewerkers en teams sterker. En daarmee jouw organisatie als geheel hechter. Deze kracht straalt ook uit naar jullie klanten.