Verkooptraining

Scherp je vaardigheden aan met onze verkooptrainingen

Onze verkooptrainingen verbeteren en versterken jou als verkoper/adviseur.  XL10 haalt gegarandeerd de beste verkoper in jou naar boven. Verkocht? Lees hier hoe jij een succesvollere verkoper/consultant wordt.

Kies de verkooptraining die bij jou past

Wanneer kies je voor de Master Verkopen en Acquireren?

Heb je al de nodige ervaring en wil jij je nog verder verdiepen in jouw eigen gedrag in relatie tot je functie? Kies dan voor de master verkopen en acquireren. Met behulp van de Persoonlijke Profiel Analyse (PPA) ontvang je voor de training een persoonlijk rapport. Zo krijg je inzicht in jouw commerciële gedragseigenschappen. Het geeft jou onder andere inzicht in de wijze waarop je omgaat met het openen van een verkoopgesprek en het afsluiten van orders. Vanuit daar gaan we gericht trainen en wordt voor jou duidelijk waarom sommige taken van je functie meer energie kosten dan andere. Tijdens de training gaan we hier dieper op in. Je leert hoe je bewuster invloed uitoefent in je gesprekken.

Wil jij eerst reflecteren op je huidige handelen en je commerciële vaardigheden verder ontwikkelen? Volg dan de training verkopen en acquireren. Deze training zorgt ervoor zorgt dat jij je basisvaardigheden verder ontwikkelt. Deze training biedt je structuur en de benodigde theoretische achtergrond. Deze verkooptraining geeft je inzichten die direct toepasbaar zijn in jouw dagelijkse praktijk. Het is de noodzakelijke basis die jou helpt met reflecteren op je huidige handelen.

Haal de beste verkoper in jezelf naar boven met een van onze verkooptrainingen

Een succesvolle verkoper kan niet zonder sterke verkoopvaardigheden. Een goede voorbereiding op een verkoopgesprek en kennis van jouw klant zijn hierbij het halve werk. De andere helft van het werk komt neer op jouw vaardigheden als verkoper.

  • Hoe werk je actief aan vertrouwen en de gunfactor?
  • Hoe krijg je alle wensen en behoeftes van de klant in beeld?
  • Hoe zorg je dat jouw klant zich gehoord en begrepen voelt?
  • Hoe stem jij je presentatie zo af op de behoefte van de klant dat het ziet als de best passende oplossing?

Je reflecteert op jezelf als verkoper en scherpt die vaardigheden aan die van jou een betere verkoper maken. Onze commerciële trainingen sluiten direct aan bij jouw leerdoelen.

Jouw verkoopvaardigheden als uitgangspunt

Het gaat er niet om wat je aan de man brengt, maar hoe je dat doet. Daarom focussen onze sales trainingen zich vooral op jouw gedrag en vaardigheden. Je vergroot je zelfkennis en past jouw commerciële gesprekstechnieken aan, aan het doel van jouw gesprek en de gesprekspartner.

Vanuit jouw eigen authentieke wijze van sales overtuig en beïnvloed jij elke klant. Je verkoopt zo ieder product of dienst met succes en jouw scoringspercentage gaat gegarandeerd omhoog.

Succesvollere verkoper worden? Volg een XL10 verkooptraining

Iedereen die een succesvollere verkoper/consultant wil worden haalt winst uit onze verkooptrainingen. We hanteren geen basis instapniveau voor deze trainingen. Voor elke verkooptraining stellen we samen met jou een persoonlijk ontwikkelplan op. Zo weet je zeker dat jij ontwikkelt vanuit jouw eigen niveau en ambitie.

Liever een maatwerk verkooptraining?

Liever een verkooptraining volgen met jouw gehele salesteam? Ook dat kan bij XL10. Wij zijn gespecialiseerd in training op maat. We stellen graag een passend en uniek programma samen dat naadloos aansluit op jullie specifieke behoefte.

Advies nodig bij de
keuze voor een verkooptraining?

Bel vrijblijvend met XL10. Samen met jou bespreken wij graag de mogelijkheden.

074 – 245 26 45

Of vul het contactformulier in

ONZE REFERENTIES