Incompany training

Incompany training: behaal jouw specifieke ontwikkeldoelen

Geen enkele organisatie en geen enkel team is hetzelfde. Daarom biedt XL10 incompany trainingen aan: training op maat. Een training die precies is opgebouwd en afgestemd op jouw specifieke situatie, behoefte en doelen.

Onze ervaren adviseurs stellen in samenwerking met onze trainers en coaches een maatwerktraining samen die past bij jouw huidige situatie, jouw specifieke doelen en de gewenste resultaten en effecten. Zo ondersteunt en helpt de training jullie op weg naar meer resultaat en succes.

Tijdens een training onderhouden we graag nauw contact voor het vergroten van het effect en het borgen van het gewenste resultaat. Ook passen we eventueel de training aan wanneer dit tot meer resultaat leidt. 

Wij begeleiden vanuit onze jarenlange ervaring ontwikkeltrajecten van individuen tot volledige organisaties. Samen met jou bepalen wij welke interventies effectief zijn en helpen bijdragen aan het behalen van de ontwikkeldoelstellingen en gewenste effecten.

Onze werkwijze: persoonlijk en praktijkgericht

We stemmen al onze trajecten af op de dagelijkse praktijk van je afdeling of organisatie. Daarnaast halen we jullie dagelijkse praktijk naar voren tijdens de training zodat je met “echte” situaties oefent. Zo is geen enkele training hetzelfde. Hij past precies bij de doelstellingen van jouw afdeling en organisatie. Zo werken we samen aan jullie groei.

We werken in vijf stappen naar jullie succes:

1. KENNISMAKING

De kennismaking om je te inspireren. Zo bepalen we of we bij elkaar passen en vertrouwen hebben in een mogelijke samenwerking

2. ANALYSE

Het analyseren van ontwikkelvraagstukken in jouw organisatie. We kijken naar de huidige situatie en de gewenste situatie. We bepalen doelstellingen en concretiseren gewenste effecten.

3. VOORSTEL

We doen een ontwikkelvoorstel op maat. Hierin geven wij aan op welke wijze wij werken voor het behalen van de gestelde doelen en gewenste resultaten.

4. UITVOERING

De uitvoering van een praktische maatwerk oplossing. Hierin hebben we graag nauw contact met jou als opdrachtgever of leidinggevende voor het vergroten van de effecten. Zo houden we aansluiting bij jouw wensen. 

5. EVALUATIE

Een persoonlijke evaluatie en tips voor langdurig effect in de praktijk.

 

 

 

 

Het gaat om jouw ambitie

XL10 gaat graag écht met jou in gesprek. We zijn benieuwd naar de vraag achter de vraag. Wat is het doel van jullie organisatie? Is een training wel voldoende of biedt een combinatie met coaching een beter resultaat?

Wat je vraag ook is, wij zetten onze kennis en ervaring in voor het waarmaken van jouw ambitie.

Voortdurend blijven ontwikkelen en reflecteren op je handelen maakt je sterker in je rol en aantrekkelijker als medewerker. Wij luisteren naar jouw persoonlijke ambities en zetten die om in meetbare doelen. Zo gaan we samen recht op het doel af en brengen die ambities in praktijk.

Een goed functionerend team vereist inzicht in eigen en elkaars kwaliteiten. Naast inzicht, is met elkaar in gesprek gaan en kritisch met elkaar meedenken van belang voor het versterken van een team. Denk buiten gestelde kaders, daag elkaar uit. Werk actief aan vertrouwen, wees eerlijk en open en bereik zo samen een nieuw niveau.

Jouw organisatie groeit wanneer jouw mensen/teams uitblinken in wat ze doen. Onze trainingen maken individuele medewerkers en teams sterker. En daarmee jouw organisatie als geheel hechter. Deze kracht straalt ook uit naar jullie klanten.

Betrokken trainers en coaches

Onze trainers en coaches zijn vanaf het begin betrokken. Zij achterhalen samen met jou de specifieke ontwikkelbehoefte. Ze zijn continue onderdeel van het proces. XL10 is een volwaardig partner in jullie leerproces. We monitoren en sturen het leerproces actief bij. Zo blijven jullie ambities altijd in zicht en waarborgen we het resultaat.

Samen bewaken we jullie leerdoelen en focus. Denk bijvoorbeeld aan goed werkgeverschap, het binden en boeien van werknemers, en het zorgen voor de nieuwe generatie medewerkers.

Meer weten over onze
incompany oplossingen?

Bel vrijblijvend met XL10. Samen met jou bespreken wij graag jullie ambities.

Alco CTA

Maatwerktraining: voor wie zijn de incompany trainingen van XL10?

Onze training op maat is bedoeld voor personen en organisaties die willen groeien. Bij de incompany training kijken we samen kritisch naar de huidige situatie van je team en/of organisatie. Dit vereist een kritische blik op eigen ontwikkeling en onzekerheden. Aan de hand daarvan bepalen we samen de juiste koers om de organisatiedoelen te behalen.

Incompany: Van XS tot XL

XL10 ontwerpt al trainingen op maat vanaf 2 deelnemers. Het aantal deelnemers maakt ons niet uit. Past de behoefte van je team en/of organisatie niet bij een van onze open trainingen? Dan gaan we over op een maatwerktraining. In de maatwerktraining behandelen we jullie volledige ontwikkelbehoefte.

Ieder trainingsprogramma is uniek

Geen enkele incompany training is hetzelfde. Daarom verschilt de duur van de training ook. Soms vindt er 1 bijeenkomst plaats, en in andere gevallen doorlopen we een ontwikkeltraject van 2 jaar. De duur is volledig afhankelijk van jouw ontwikkelvraag, en van de behoefte van je team en organisatie. Wij geven uiteraard advies over de benodigde training en de verwachte trainingsduur.