CEDEO-erkenning 2023 voor XL10


Geschreven door: Luc Weghorst
Gepubliceerd op: 20 dec 2023
Leestijd: 2 minuten


100% klanttevredenheid!

Onlangs hebben we namens CEDEO de resultaten van hun meest recente klanttevredenheidsonderzoek ontvangen. We zijn erg blij te kunnen delen dat we de hoogst haalbare score van 100% hebben behaald. Deze fantastische score betekent dat XL10 de komende twee jaar erkend CEDEO-opleider kan blijven. We zijn enorm trots op deze prestatie!

Wat is CEDEO?

CEDEO is een onafhankelijke instantie die certificering verzorgd voor opleidingen, trainingen en cursussen. Middels telefonische interviews met onze klanten hebben ze onze klanttevredenheid beoordeeld. Hoe beoordelen zij de samenwerkingsrelatie, de dienstverlening en onze prestaties? Overige aspecten die aan bod komen zijn kwaliteit, continuïteit en bedrijfsgerichtheid. Om in aanmerking te komen voor een CEDEO-erkenning, moet ten minste 80% van de klanten tevreden tot zeer tevreden zijn over de geleverde kwaliteit. Slechts een klein percentage opleiders die worden beoordeeld door CEDEO, ontvangt deze erkenning.

Trots op deze beoordeling

Al onze klanten benoemen dat de training inhoudelijk perfect aansluit op de wensen en eigen praktijk. ‘’Omdat er vooraf goed geluisterd en doorgevraagd is, zijn we erg tevreden over de wijze waarop alles is verlopen. Het beste van alles is dat veel van wat geleerd wordt, meteen bruikbaar is in het dagelijkse werk. Er is goed ingegaan op het leren omgaan met mensen en het inschatten van reacties. Daardoor voelde het als een prettige interactie en een actieve deelname.”

Beloning voor ons hele team

Ook aan de trainers kennen alle klanten de hoogst mogelijke score toe. Men is lovend over hun deskundigheid en didactische en persoonlijke vaardigheden. ‘’De trainer was vakinhoudelijk van hoog niveau en wist waarover hij het had’. Door de casussen uit de mensen zelf te halen, blijft de training relevant en sluit deze goed aan bij de vraag. Ook de betrokkenheid van de trainers wordt geprezen.

Het hele traject, van begin tot eind

Het CEDEO-rapport benadrukt dat we niet alleen uitblinken in de trainingen en trainers, maar vooral ook in het persoonlijke contact van begin tot einde traject. “Bij XL10 draait het om het gehele plaatje en daaraan dragen alle medewerkers bij. Of het nou komt door het aannemen van de telefoon of het uitwerken van een voorstel, elk teamlid heeft bijgedragen aan dit succes.” Bij XL10 gaat het om het grote geheel, en daar zijn we trots op!

Benieuwd naar het volledige rapport? Lees hier wat CEDEO en onze klanten over ons zeggen!

Advies nodig bij de
keuze voor een training?

Bel vrijblijvend met XL10. Samen met jou bespreken we graag jullie ambities.

Alco CTA

ONZE REFERENTIES