Veranderen en de rol van emoties

Een terugblik op een succesvol seminar

XL10 kijkt terug op een zeer geslaagd seminar. Wij hebben meer dan 60 klanten getrakteerd op een portie kennis en inspiratie! Afgelopen vrijdag heeft dr. Marco de Witte een inspirerende sessie verzorgd rondom het thema verandermanagement. Hiermee leggen wij als XL10 de basis voor de toekomst waarin we onze partners in de markt blijvend willen inspireren.

Veranderen is niet altijd makkelijk

We hebben allemaal te maken met veranderingen. In onze eigen XL10 trainings- en ontwikkeltrajecten, maar ook bij reorganisaties, implementatieprojecten en innovatieprocessen. Wat we vaak in ons optimistische streven naar efficiënte, succesvolle en doelmatige organisaties moeten erkennen, is dat veranderen niet zo gemakkelijk is als wij ons hadden voorgesteld.

Veranderen en de rol van emoties

In een exclusief seminar heeft dr. Marco de Witte, autoriteit op het gebied ‘veranderen’ en verandermanagement en (samen met dr. Jan Jonker) schrijver van onder andere het boek ‘De kunst van veranderen’ ons meegenomen in zijn zoektocht naar de heilige graal van veranderen. Het thema van deze middag – waarin het onze bedoeling was om theorie en praktijk bij elkaar te brengen – was de omgang met emoties, misschien wel het taaiste deel van veranderen in organisaties. Het subthema van deze middag was dan ook het dilemma ratio – emotie.

XL10 helpt je veranderen

Wilt u meer weten over dit onderwerp of wilt u een volgende keer bij één van onze seminars aanwezig zijn, neemt u dan contact met ons op via het contactformulier of via telefoonnummer 074 – 245 26 45.

Advies nodig bij de
keuze voor een training?

Bel vrijblijvend met XL10. Samen met jou bespreken we graag jullie ambities.

Alco CTA

ONZE REFERENTIES