Terugblik Lunch & Learn over Samenwerken


Geschreven door: Judith Ros
Gepubliceerd op: 20 okt 2022
Leestijd: 2 minuten


Samenwerken is één van de kernfactoren van succes binnen organisaties. Het verhoogt de effectiviteit, zorgt voor meer werkplezier én de kans op goede resultaten is vele malen groter.

Hoe kan het dan toch dat de samenwerking binnen veel organisaties niet vlekkeloos verloopt? Dat was een van de vragen die centraal stond tijdens onze Lunch & Learn op donderdag 6 oktober. Het werd een interactieve kennissessie waarbij alle deelnemers zijn uitgedaagd, aan het denken gezet en nieuwsgierig zijn gemaakt.

Stel jezelf voor aan de hand van je (voor)ouders

Wat hebben jouw voorouders met samenwerking te maken? Meer dan je denkt! Zo ondervonden ook de deelnemers tijdens de Lunch & Learn. Door jezelf voor te stellen aan de hand van je voorouders en daarbij aan te geven welke waarden je hebt overgenomen, of juist niet, leer je elkaar in een korte tijd heel goed kennen. En laat dat laatste nu net een van de 5 samenwerkingsvaardigheden zijn. Je bewust zijn van jezelf én van anderen.

Veilig klimaat voor Samenwerken in Vertrouwen

Gedurende de middag werd er dieper in gegaan op de verschillende samenwerkingsvaardigheden. En wat is er nodig voor een veilig klimaat binnen jouw organisatie? Onze trainers Bjørna en Bart gingen dieper in op voorwaarden voor succesvolle samenwerking.

Zoals je mag verwachten tijdens een interactieve lunch & learn, was er ook voldoende ruimte voor het uitwisselen van ervaringen. Zo heeft Edwin Jongedijk, directeur bij ESPS verteld over hun ervaring met het 3-daagse programma “Samenwerken in Vertrouwen”.

Al met al kijken we terug op een zeer geslaagde middag rondom het thema samenwerken. We danken alle deelnemers dan ook hartelijk voor hun komst. De volgende kennissessie staat al op de planning. Houd onze website en de socials in de gaten voor meer informatie.

Sfeerimpressie Lunch & Learn

Advies nodig bij de
keuze voor een training?

Bel vrijblijvend met XL10. Samen met jou bespreken we graag jullie ambities.

Alco CTA

ONZE REFERENTIES