Brookhuis

“Als je al 60 jaar actief bent in de mobiliteitssector, weet je hoe belangrijk het is om je team up-to-date en gemotiveerd te houden. Dat is precies waarom wij kozen voor de expertise van XL10. Met een specifieke vraag om de servicegerichtheid te verhogen en het teamgevoel te versterken, kwamen we in contact met XL10.

Onze eerste ontmoeting met Luc en Richard was direct prettig en gaf ons het vertrouwen dat we nodig hadden. XL10 bood ons een reeks trainingen aan, specifiek gericht op onze behoeften.

Ons team is nu sterker, met een nieuwe teamleider die de trainingen volledig omarmd heeft. We zijn hechter en opener geworden, met duidelijkere communicatie en een beter inzicht in onze verantwoordelijkheden.

XL10 heeft onze verwachtingen absoluut waargemaakt. De effecten van de training zijn duidelijk zichtbaar en we kijken uit naar verdere samenwerking.
De persoonlijke en vriendelijke benadering van XL10, gecombineerd met hun professionaliteit en expertise, is precies wat we nodig hadden.

Als je op zoek bent naar een betrouwbare partner om je team naar een hoger niveau te tillen, dan is XL10 de juiste keuze.”

Advies nodig bij de
keuze voor een training?

Bel vrijblijvend met XL10. Samen met jou bespreken we graag jullie ambities.

Alco CTA

ONZE REFERENTIES