Opleidingscheque voor ontwikkeling


Geschreven door: Judith Ros
Gepubliceerd op: 18 jun 2020
Leestijd: 2 minuten


Wil jij jezelf ontwikkelen binnen jouw vakgebied? Dan kun je nu profiteren van een opleidingscheque uit het Twents Fonds voor Vakmanschap. Ook de trainingen van XL10 komen in aanmerkingen voor het gebruik van deze opleidingscheque.

Voor wie is de cheque?

Deze scholingscheque is er voor werkenden, ZZP’ers en werkzoekenden uit Twente. Je mag de cheque gebruiken om je verder te ontwikkelen in jouw huidige functie, maar ook voor omscholing. Wel zijn er enkele voorwaarden. Zo moet je in Twente wonen, heb je maximaal een MBO 4 diploma en verstevigt de gewenste opleiding jouw positie op de arbeidsmarkt. Wil jij in je huidige functie werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling? Ook dan mag je dit fonds aanspreken.

Hoe vraag je de opleidingscheque aan?

Aanvragen voor een persoonlijke opleidingscheque kun je eenvoudig zelf online doen. Via de site van het Twents Fonds voor Vakmanschap dien je jouw aanvraag in. Je krijgt dan eerst een loopbaangesprek waarin je jouw aanvraag toe kunt lichten en bespreekt met een adviseur.

Waar mag je de opleidingscheque voor gebruiken?

Onder andere voor jouw eigen ontwikkeling binnen jouw huidige functie. De volgende trainingen van XL10 komen in aanmerking voor het gebruik van de opleidingscheque:

Houding, gedrag en communicatie als sleutel tot succes

Vakinhoudelijk ben je zeer goed onderlegd, maar je hebt het gevoel dat je ondanks dat nog niet alles uit jouw huidige functie haalt? Grote kans dat je dan juist behoefte hebt aan ontwikkeling op andere vlakken. De trainingen van XL10 zijn dan ook niet gericht op de vakinhoudelijke kant, maar juist op jouw persoonlijke ontwikkeling. Wij geloven namelijk dat ontwikkeling op het vlak van houding, gedrag en communicatie de belangrijkste componenten zijn voor succes én plezier in je werk.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van deze opleidingscheque of heb je een vraag over andere subsidiemogelijkheden? Wij helpen je graag.

Advies nodig bij de
keuze voor een training?

Bel vrijblijvend met XL10. Samen met jou bespreken we graag jullie ambities.

Alco CTA

ONZE REFERENTIES