Daarom kies je voor XL10


Geschreven door: Richard Weghorst
Gepubliceerd op: 29 apr 2021
Leestijd: 2 minuten


“Wij van wc-eend adviseren wc-eend.” Ken je die uitdrukking nog? Mede daarom praten we niet graag over onszelf. Toch horen we regelmatig van onze klanten dat ze onze werkwijze waarderen. Het maakt ons trots op wat we doen, hoe we dat doen én vooral ook de resultaten die we daarmee voor onze klanten behalen. Daarom delen we graag nog eens onze beloftes met jou.

Tekst gaat verder onder de video

Jouw doelen staan voorop

Of je kiest voor een training of coaching, individueel of voor een groep, de doelen van jouw organisatie staan altijd voorop. Daarom is de eerste stap die we samen zetten, altijd een inventarisatie van jouw doelen en wensen. Waarin wil je jouw mensen of individuele medewerker ontwikkelen? Wat zijn de doelen van jouw organisatie? De ontwikkeling van jouw mensen moet namelijk aansluiten op de doelen van jouw organisatie.

Oog voor de individuele deelnemers

Als we scherp hebben wat de doelen van jullie organisatie zijn, gaan we in gesprek met de individuele deelnemers. We kijken samen waar de persoonlijke leerdoelen aansluiten bij de doelen van de training. Zo hebben we oog voor elke individuele deelnemer. Elke deelnemer gaat bovendien aan de slag met een Persoonlijk Actieplan. Zo houden we niet alleen grip op de persoonlijke leerdoelen, maar borgen we ook de behaalde resultaten.

Jouw dagelijkse praktijk staat altijd centraal

Of je nu kiest voor een open training, maatwerk teamtraining of een individueel coachtraject: het is altijd gericht op jouw dagelijkse praktijk. We vinden het namelijk belangrijk dat je direct toepasbare vaardigheden leert. Wat je vandaag leert, pas je morgen direct toe. Wij geloven oprecht dat je van de praktijk ook het meeste leert. Daarom bestaan al onze trainingen minimaal voor 80% uit doen.

Je traint altijd in kleine groepen

Je traint bij ons altijd in kleine groepen van maximaal 8 deelnemers. Daardoor kunnen we je garanderen dat er voldoende aandacht is voor jouw persoonlijke leerdoelen en vragen over jouw praktijksituatie. In kleine groepen behalen we de beste resultaten en is het leereffect het grootst. Daarnaast zorgen kleine groepen voor een veiliger en vertrouwder gevoel bij de individuele deelnemers.

Benieuwd wat XL10 voor jouw organisatie kan betekenen? We komen graag met je sparren over jouw ambities!

Advies nodig bij de
keuze voor een training?

Bel vrijblijvend met XL10. Samen met jou bespreken we graag jullie ambities.

Alco CTA

ONZE REFERENTIES