Cedeo-erkenning 2021 voor XL10


Geschreven door: Judith Ros
Gepubliceerd op: 04 nov 2021
Leestijd: 3 minuten


Deze week ontvingen wij namens Cedeo de resultaten van hun meest recente klanttevredenheidsonderzoek. Maar liefst 98,7 % van onze klanten is tevreden tot zeer tevreden over onze dienstverlening. Met deze score mogen we ons ook de komende twee jaar een Cedeo-erkend opleider noemen. Iets waar we bij XL10 natuurlijk enorm trots op zijn.

Cedeo-erkenning is een onafhankelijk kwaliteitskeurmerk

Cedeo is de onafhankelijke certificerende instantie voor opleidingen, cursussen en trainingen. In de afgelopen periode hebben zij met telefonische interviews onder onze klanten, de klanttevredenheid getoetst. We zijn daarbij beoordeeld op kwaliteit, continuïteit en klantgerichtheid. Als opleider ontvang je alleen een Cedeo-erkenning als minimaal 80 % van jouw klanten tevreden tot zeer tevreden is over de geleverde kwaliteit. Slechts een klein percentage van alle opleiders in Nederland voldoet aan deze eisen.

Waardering van onze klanten als kroon op ons werk

Onze klanten zijn unaniem als het aankomt op de waardering voor de inhoud van de training. Allemaal benoemen ze dat de training naadloos aansluit op hun wensen en de eigen praktijk. Veel van het geleerde is direct toepasbaar in het dagelijkse werk. Dat is precies waar we bij XL10 al jaren voor staan. Dat onze klanten ons hiervoor nu met een ongekende score van 98,7 % belonen, voelt voor ons als een kroon op ons werk.

Beloning voor ons hele team

Het Cedeo-rapport gaat niet alleen over de inhoud van een training maar juist over het gehele traject van het begin tot het eind. Vanaf het eerste telefoontje tot relatiebeheer. Terugkerende opmerkingen in het rapport gaan veelal over het feit dat we bij XL10 zo goed luisteren naar onze klanten. Juist dat maakt ons zo trots. Elke medewerker uit ons team heeft hier namelijk op zijn of haar manier een bijdrage aan geleverd. Of het nu gaat om onze binnendienst die de telefoon opneemt of de trainer die voor de groep staat. Iedereen is even belangrijk. Deze erkenning mogen we dan ook met recht een teamprestatie noemen.

Enkele reacties van onze klanten uit het cedeo-rapport:

“Ze luisterden heel goed naar onze wensen en stelde goede vragen. XL10 paste de training op zo’n wijze aan dat dit het beste bij ons aansloot. Daardoor leverde het ons ook het meeste profijt op.”

“De trainingen zijn aangepast aan onze wensen en behoeften. Hierdoor leveren ze meer profijt op dan een standaardtraining en dat vinden onze medewerkers prettig.”

“Je merkt dat er goed over de inhoud is nagedacht en dat er experts bij de ontwikkeling zijn betrokken.”

“Ik ben zeer te spreken over de begeleiding die werd geboden. Heel professioneel op een niet dwingende, vriendelijke manier. Ik voelde me daardoor vrij zodat ik meer op- en aannam dan anders het geval zou zijn.

“XL10 is heel flexibel. Ze denken echt met ons mee. Toen er door corona allerlei beperkingen ontstonden, dachten ze goed met ons mee over mogelijke oplossingen.”“XL10 is zeker niet goedkoop maar ze bieden wel goede kwaliteit. Met name het persoonlijke en op maat gemaakte pakket is een goede verklaring voor de relatief hoge prijzen.”

>> lees hier het gehele Cedeo-rapport

Cedeo-erkenning XL10

Advies nodig bij de
keuze voor een training?

Bel vrijblijvend met XL10. Samen met jou bespreken we graag jullie ambities.

Alco CTA

ONZE REFERENTIES