XL10 ontvangt opnieuw CEDEO-erkenning!


Geschreven door: Richard Weghorst
Gepubliceerd op: 12 sep 2019
Leestijd: 2 minuten


Afgelopen week ontvingen wij namens Cedeo de resultaten van hun meest recente klanttevredenheidsonderzoek. Maar liefst 99,3 % van onze klanten is tevreden tot zeer tevreden over onze dienstverlening. Met deze score mogen we ons ook de komende twee jaar een Cedeo-erkend opleider noemen. Iets waar we bij XL10 natuurlijk enorm trots op zijn.

 
 

CEDEO-ERKENNING IS EEN ONAFHANKELIJK KWALITEITSKEURMERK

Cedeo is de onafhankelijke certificerende instantie voor opleidingen, cursussen en trainingen. In de afgelopen periode hebben zij met telefonische interviews onder onze klanten de klanttevredenheid getoetst. We zijn daarbij beoordeeld op kwaliteit, continuïteit en klantgerichtheid. Als opleider ontvang je alleen een Cedeo-erkenning als minimaal 80 % van jouw klanten tevreden tot zeer tevreden is over de geleverde kwaliteit. Slechts een klein percentage van alle opleiders in Nederland voldoet aan deze eisen.

WAARDERING VAN ONZE KLANTEN ALS KROON OP ONS WERK

Vanuit onze visie dat we geloven dat het altijd beter kan, zijn we ook voortdurend bezig met onze eigen ontwikkeling. Dat uit zich onder andere in het selectiebeleid voor onze trainers en de uitgebreide evaluaties die we houden met onze klanten. We willen meer zijn dan alleen een opleider. Ook na een training blijven we graag betrokken bij onze klanten als sparringpartner. Dat diezelfde klanten ons nu met een ongekende score van 99,3 % belonen, voelt voor ons als een kroon op ons werk.

BELONING VOOR ONS HELE TEAM

Het Cedeo-rapport gaat niet alleen over de inhoud van een training maar juist over het gehele traject van het begin tot het eind. Vanaf het eerste telefoontje tot relatiebeheer. Juist dat maakt ons zo trots. Elke medewerker uit ons team heeft hier namelijk op zijn of haar manier een bijdrage aan geleverd. Of het nu gaat om onze binnendienst die de telefoon opneemt of de trainer die voor de groep staat. Iedereen is even belangrijk. Deze erkenning mogen we dan ook met recht een teamprestatie noemen.

ENKELE REACTIES VAN ONZE KLANTEN UIT HET CEDEO-RAPPORT:

“Bij XL10 is maatwerk ook echt maatwerk.”

“XL10 is goed op de hoogte van onze organisatie en speelt goed in op de actualiteit.”

“De communicatie met XL10 verloopt erg prettig en snel.”

“We hebben al jaren een goede samenwerking en zitten regelmatig om de tafel. XL10 wil ook echt investeren in de klant door bijvoorbeeld een pilottraining aan te bieden.”

>> lees hier het gehele Cedeo-rapport

Advies nodig bij de
keuze voor een training?

Bel vrijblijvend met XL10. Samen met jou bespreken we graag jullie ambities.

Alco CTA

ONZE REFERENTIES