Lunch & Learn


Lunch & Learn: Hoe zorg je voor bevlogen en tevreden medewerkers?

Wist je dat werkgeluk niet alleen zorgt voor plezierig werk, maar ook bijdraagt aan veerkracht, minder ziekteverzuim en betere resultaten? Als leidinggevende of werkgever speel je hierin een cruciale rol. Daarom nodigen we je uit voor een exclusieve lunch & learn over elementen die werkgeluk en het floreren van je medewerkers stimuleren, speciaal gericht op jouw dagelijkse praktijk.

Hoe laat je medewerkers groeien en floreren?

Werkgeluk gaat over in welke mate medewerkers zingeving ervaren. Geeft het werk dat ze doen voldoening en dragen ze hiermee voldoende bij aan hun team, de organisatie en/of de klant, patiënt of cliënt?

Om dit te realiseren, zijn de drie basisbehoeften van groot belang: autonomie, verbondenheid en competentie. Je maakt kennis met de wetenschappelijke basis van deze drie basisbehoeften vanuit de positieve psychologie. Bovendien leer je ook hoe je deze gebruikt om de prestaties en het welzijn van jouw medewerkers te verbeteren.

Daarnaast is het belangrijk in te zetten op het versterken van het psychologisch kapitaal bij je medewerkers. Dit zorgt voor meer optimisme, hoop, veerkracht en zelfvertrouwen wat bijdraagt aan een betere weerbaarheid bij tegenslagen, maar ook meer motivatie om nieuwe dingen uit te proberen. In deze lunch & learn leggen we uit hoe jij daaraan kunt bijdragen.

Herken jij onderstaande situaties in jouw organisatie?

  • Het kost moeite om medewerkers te motiveren
  • Medewerkers gaan in de weerstand bij verandering
  • Medewerkers ervaren gebrek aan zingeving in hun werk
  • Het ziekteverzuim binnen je organisatie is boven de norm
  • Het is moeilijk om medewerkers binnen je organisatie te houden
  • Je wilt meer inzetten op de groei van je medewerkers, maar weet niet goed hoe

Kom dan naar onze Lunch & Learn

Ben je benieuwd hoe je talenten, vaardigheden en karaktereigenschappen van jouw team nog beter kunt benutten? Wil je leren hoe je optimale betrokkenheid en voldoening creëert? Wil je weten hoe jij bijdraagt aan meer zingeving voor jouw team? Kom dan naar onze interactieve lunch & learn.

Wanneer?                                Donderdag 22 juni 2023
Hoe laat?                                 12:00 tot 14:00 uur
Waar?                                      XL10 Training | Opleiding in Hengelo
Kosten?                                   GEEN

Wees er snel bij

Deze inspiratiesessie is exclusief en beperkt beschikbaar, dus mis deze kans niet om bij te dragen aan het werkgeluk en floreren van je medewerkers binnen jouw organisatie. Wees er snel bij, want de beschikbare plaatsen zijn schaars.

Aanmelden

Wil jij geïnspireerd worden en ervaringen uitwisselen met andere vakgenoten? Meld je dan kosteloos aan voor onze Lunch & Learn.

  • Heb je specifieke dieetwensen voor de lunch? We horen het graag zodat we er rekening mee kunnen houden.
  • Wil je een collega of vakgenoot meenemen naar de Lunch & Learn? Dat kan!