Agressietraining

Onze doelgerichte agressietraining leert je omgaan met agressie en conflicten

Heb jij te maken met agressie of intimiderend gedrag op de werkvloer? Of vind je confrontatie en conflicten moeilijk? Onze praktijkgerichte agressietraining biedt jou uitkomst. Die leert jou omgaan met vervelende en lastige situaties. Na het volgen van onze agressietraining laat jij je in geen enkele situatie meer uit het veld slaan. Je gaat met meer vertrouwen en sterker de communicatie aan met een lastige klant.

Agressietraining: met een veiliger gevoel naar je werk

In allerlei organisaties worden medewerkers geconfronteerd met agressief gedrag van klanten of collega’s. In onze agressietrainingen leren wij je vaardigheden die je met deze situaties helpen omgaan. Je krijgt een lastige situatie weer onder controle en voelt je sterker. Daarmee bied jij in de dagelijkse praktijk het hoofd aan conflicten en agressie.

XL10 gelooft in een praktische aanpak als het op ontwikkeling en training aankomt. Leer hoe je agressief gedrag signaleert, voorkomt en ombuigt in acceptabel gedrag. Dit geeft je zelfvertrouwen. Ga met een veiliger gevoel naar je werk.

Onze agressietraining is een training op maat

We maken onze training zo realistisch en specifiek mogelijk. Hij sluit aan op de situatie op jouw werkvloer. Zo is de agressietraining een training op maat en vormt deze een afspiegeling van jouw werksituatie en individuele leerdoelen. Zo is de training relevant en maak je de grootste stappen.

Meer weten over een
agressietraining op maat?

Bel vrijblijvend met XL10. Samen met jou bespreken wij graag jullie ambities.

Jouw resultaat na een agressietraining

De winst van onze praktijkgerichte aanpak en jouw oefening is waardevol:

  1. Het zorgt voor herkenbaarheid. De trainingen sluiten aan op de dagelijkse praktijk op de werkvloer.
  2. Je hebt meer zelfinzicht. We helpen jou in het herkennen van jouw eigen gedrag in agressiesituaties en leren jou omgaan met je eigen emoties. Zo ga jij met meer vertrouwen een agressiesituatie in.
  3. Het activeert je. De training bestaat voornamelijk uit oefenen met praktijksituaties. Daardoor maak jij nieuwe vaardigheden eigen.
  4. Het maakt je bewust. Wie bewust is, zet verandering in gang. Zelfinzicht en jouw zelfvertrouwen resulteren in een betere omgang met conflicten en agressie.

Doen, doen, doen: oefen met praktijksituaties

Bij onze agressietrainingen focussen we ons op jouw zelfinzicht. Zodra je inzicht in je eigen handelen hebt, geeft dit meer zelfvertrouwen. Bewustwording, zelfinzicht en zelfvertrouwen zijn belangrijke factoren bij (gedrags)verandering. Je leert praktische tips waarmee je in een lastige situatie meteen weet wat je vooral wél en niet moet doen. Je leert een agressiesituatie snel herkennen en weet welke aanpak effectief is om een situatie onder controle te krijgen. Zo voorkom je escalatie en kun jij na de training iedere situatie aan.

Oefening baart kunst. Dat geldt ook tijdens onze agressietrainingen. We oefenen met allerlei situaties uit de praktijk. Je leert wat agressie met jou doet en hoe jij je eigen emoties onder controle houdt. We werken veelvuldig samen met acteurs, zodat situaties zo realistisch mogelijk zijn. Zo leer jij het meest. Wij geloven dat je leert door gewoon te doen. We oefenen actief met agressie- en conflicthantering. Hierdoor raak je direct vertrouwd met je nieuwe vaardigheden.

  • Persoonlijke aandacht
  • Gekwalificeerde trainers
  • 10.000+ tevreden deelnemers
  • Praktische aanpak

ONZE REFERENTIES