Training klantgedrevenheid

Training: een klantgedreven boost in 1 dag

Er is een duidelijk verschil tussen klantgerichtheid en klantgedrevenheid. Klantgedrevenheid gaat verder dan een glimlach op je eigen gezicht. Het gaat over hoe jij van jouw klanten ambassadeurs maakt. Welk gedrag draagt wel bij aan loyale klanten en welk gedrag juist niet? Dat leer je allemaal tijdens de training een klantgedreven boost in 1 dag.

De training klantgedrevenheid in het kort

Investering:
Duur:
Vorm:
Max. deelnemers:

€ 1.790,- (excl. BTW en excl. reiskosten)
1 dag
Maatwerk training op locatie
10 medewerkers

Jouw resultaten na de training klantgedrevenheid

Dit zijn jouw resultaten na de maatwerk training klantgedrevenheid:

 • Je weet welk gedrag bijdraagt aan klantgedrevenheid
 • Je weet hoe je een klant oprechte interesse geeft
 • Je hebt samen met je team afspraken over welk gedrag meewerkt aan klantloyaliteit
 • Je kunt klanten op bepaalde regels wijzen op zo’n wijze dat de klant dit niet als vervelend ervaart
 • Je weet hoe je dat echte WOW-gevoel kunt creëren

Het trainingsprogramma van klantgedreven boost in 1 dag

Deze training is een echte maatwerk praktijktraining bij jou op locatie. Jij gaat “gewoon” aan het werk terwijl onze coach jou begeleidt. De coach luistert, kijkt mee en geeft direct feedback. Dan is het leereffect namelijk het grootst. De tips die je krijgt, kun je direct meenemen in je volgende contactmoment. Aan het eind van de dag sluiten we af met een korte terugblik. Daarin worden de belangrijkste tips en conclusies nog eens met je doorgenomen.

 • Stap 1: de hospitality trainer komt voor openingstijd naar je toe. Samen bespreken jullie welk concreet gedrag van medewerkers meewerkt aan een optimale klantbeleving.

 • Stap 2: iedereen committeert zich hieraan en we beginnen meteen.

 • Stap 3: opening van de winkel.

 • Stap 4: de trainer/coach loopt rond, kijkt, luistert en geeft feedback.

 • Stap 5: aan het eind van de dag bespreken we gezamenlijk de belangrijkste tips

Het trainingsprogramma zoals hierboven omschreven is een indicatie van de mogelijkheden. Voorafgaand aan de training bespreken we altijd eerst jouw wensen. Vervolgens we de inhoud van deze training af op jouw specifieke situatie.

Investering

De investering voor deze training bedraagt € 1.790,- exclusief BTW en exclusief reiskilometers.

Dit tarief is een all-in prijs op basis van 1 dag training op locatie voor maximaal 10 medewerkers. Heb je meer medewerkers waarvoor je een training wenst? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

XL10 Care B.V. is CRKBO geregistreerd. Van BTW vrijgestelde organisaties boeken de trainingen van XL10 via XL10 Care B.V.

Meer weten of direct aanmelden?

Wil je meer weten over deze training of wil jij je direct aanmelden? Vul dan vrijblijvend onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op.

 • We bellen alleen als we aanvullende vragen hebben.

Advies nodig bij de keuze voor een training?

Bel vrijblijvend met XL10. Samen met jou bespreekt hij graag jullie ambities.

Alco CTA

Voortdurend blijven ontwikkelen en reflecteren op je handelen maakt je sterker in je rol en aantrekkelijker als medewerker. Wij luisteren naar jouw persoonlijke ambities en zetten die om in meetbare doelen. Zo gaan we samen recht op het doel af en brengen die ambities in praktijk.

Een goed functionerend team vereist inzicht in eigen en elkaars kwaliteiten. Naast inzicht, is met elkaar in gesprek gaan en kritisch met elkaar meedenken van belang voor het versterken van een team. Denk buiten gestelde kaders, daag elkaar uit. Werk actief aan vertrouwen, wees eerlijk en open en bereik zo samen een nieuw niveau.

Jouw organisatie groeit wanneer jouw mensen/teams uitblinken in wat ze doen. Onze trainingen maken individuele medewerkers en teams sterker. En daarmee jouw organisatie als geheel hechter. Deze kracht straalt ook uit naar jullie klanten.