Jobo Training|Coaching heet vanaf nu
XL10 Training|Opleiding!

In de afgelopen jaren voerden we twee merken: Jobo Training|Coaching voor maatwerk, XL10 Training voor open trainingen. Dit riep bij onze klanten regel- matig vragen op. Achter deze twee merken zat immers één bedrijf met één team met één missie. Daarom kiezen we vanaf vandaag voor één naam: XL10 Training|Opleiding.

Voor u betekent dit meer duidelijkheid: Open Training en Maatwerk onder dezelfde naam met dezelfde vertrouwde kwaliteit.

Onze ervaring van de afgelopen 34 jaar bouwen we graag samen verder met u uit. Iedere dag doen wij ons uiterste best om uw dromen tot een succes te maken. En dat is waar wij blij van worden. Wij hebben zin om dit nieuwe hoofdstuk samen met u te schrijven en tot een succes te maken!

Visie

Van dromen successen maken, dat is waar we iedere dag voor uit bed komen. Samen met klanten bezig zijn om hun doelen te realiseren. In de trajecten staan partnership en resultaat voorop. Doordat wij van nature nieuwsgierig zijn, zijn wij vaak in staat de echte droom van onze klanten boven tafel te krijgen om vervolgens samen te kijken hoe we deze droom kunnen realiseren.

Wanneer we de droom boven tafel hebben kijken we pas naar het middel. Dit kan training zijn, maar ook coaching of een assessment. Deze middelen zetten wij in om dromen tot een succes te maken. Training is geen doel op zich.

Certificering

XL10 Training|Opleiding is een CEDEO-erkend trainingsbureau. Van alle Nederlandse trainingsbureaus is slechts 5,4% CEDEO-erkend. Alleen de betere bureaus komen in aanmerking.

> Bekijk certificering

Kwaliteit

Wij geloven dat je je vaardigheden en gedrag vooral verbetert door te DOEN. In al onze trainingen ondersteunen actieve (team) opdrachten en rollenspellen het groeiproces.

> Bekijk kwaliteitsconcept

Trainingslocaties

Open training op 7 locaties door heel Nederland, er is dus altijd een locatie in de buurt. Een maatwerk training, maar liever met de organisatie buiten het bedrijf trainen? Dat kan ook!

> Bekijk locaties