Maatwerk / In-company

XL10 Training|Opleiding is gespecialiseerd in het ontwikkelen van medewerkers en organisaties. Met een praktijkgerichte aanpak en een team van enthousiaste trainers en coaches richten wij onze trainingen altijd op het behalen van de vooraf vastgestelde ontwikkeldoelen. Wij komen graag met u in contact om de mogelijkheden van maatwerkoplossingen voor uw organisatie te bespreken.

Bekijk de cases
Geen enkel traject is hetzelfde.

Agressiehantering

Training omgaan met agressie

Werkgevers zijn op grond van de Arbowet verplicht om hun personeel te beschermen tegen agressie op het werk. In dat kader én vanuit goed werkgeverschap vroeg D&B The Facility Group XL10 om advies. In de training ‘Omgaan met agressie’ lag de focus op bewustwording van agressief gedrag op de werkvloer, het wegnemen/de-escaleren hiervan en hoe hulp in te schakelen in deze situatie. Een maatwerk incompany traject waar ‘leren door te doen’ centraal stond.

Coaching

Beter in je vel met RET

Er zijn veel voorbeelden waarbij Rationeel Emotieve Therapie kan helpen om belemmeringen op de werkvloer aan te pakken.

Leiderschap
Het nieuwe leidinggeven

Een grote GGZ instelling wil een nieuwe manier van leidinggeven met meer verantwoordelijkheid op de werkvloer.

Klantgericht
Met visie de crisis aanpakken

Ten tijde van crisis kun je twee dingen doen. Je kan afwachten en inkrimpen of het tij aanpakken en sterker uit de crisis komen.

Workshop

Met passie en enthousiasme aan de slag

Als je eens in het jaar met al je middelmanagers een dag organiseert waarbij de speerpunten ‘dromen, durven, doen’ zijn, dan vraagt dit om enthousiasme en interactie. Een groot hotelketen heeft elk jaar zo’n inspiratiedag waarbij 70 managers met verschillende workshops worden geïnspireerd en uitgedaagd. Om zo te zorgen dat er weer stap in de goede richting wordt gezet.

Sales

De vraag achter de vraag.

Een verkoopbinnendienst van een groothandel loopt tegen een probleem aan. Het personeel maakt erg veel uren, is moe en ontevreden.

Stappen naar een optimaal maatwerktraject

 • 1. Kennismaking

  De eerste stap naar een succesvol resultaat is de kennismaking. Ons doel is u te inspireren en te laten ervaren wat onze trainers en coaches u kunnen bieden in het behalen van uw ontwikkeldoelen.

 • 2. Analyse

  De tweede stap is het analyseren van de ontwikkelvraagstukken in uw organisatie. Dit vertalen wij naar trainingsprogramma’s die optimaal aansluiten bij uw praktijksituatie.

 • 3. Voorstel

  Op basis van de analyse maken wij voor u een maatwerk voorstel. Wij geven u hierin een overzicht van ons aanbod en de tarieven voor uw maatwerkoplossing.

 • 4. Uitvoering

  Wanneer we het eens zijn over het voorstel gaan wij de trainingen en/of coaching plannen en uitvoeren. Wij zorgen voor deskundige en inspirerende trainers.

 • 5. Evaluatie

  Na afloop van het ontwikkeltraject in uw organisatie vindt er een evaluatie plaats. In een persoonlijk gesprek bespreken wij met u hoe het traject is verlopen en of het resultaat is behaald.

Ontzorgd van begin tot eind
Door onze binnendienst