Maatregelen in verband met het Coronavirus

Update 12 november 2021

Onze trainingen en coachsessies gaan gewoon door!

Op 12 november heeft het kabinet een aantal extra maatregelen genomen om het aantal besmettingen en ziekenhuisopnames te laten dalen. Het gaat helaas niet goed en de groei waarin Covid19 nu om zich heen grijpt vraagt om aanvullende maatregelen. Met respect kijken wij naar de beleidsmakers en alle mensen in de zorg (petje af) hierin en hopen dat het weer snel de goede kant op gaat.

Op basis van de nieuwe maatregelen kunnen onze trainingen- en coachsessies gewoon doorgang vinden. Desalniettemin willen we de veiligheid en gezondheid van onze klanten en onze mensen optimaal borgen en hebben wij als XL10 gemeend een aantal aanscherpingen in onze maatregelen te nemen.

Maatregelen die we volgens de regels niet altijd hoeven te nemen maar die wel goed voelen.

Wij gaan vanaf 13 november iedereen vragen om

  • Bij alle locaties van XL10 een mondkapje te dragen bij binnenkomst en alle loopbewegingen. Uiteraard kan het mondkapje af als we gaan zitten.

  • Op alle horecalocaties voor onze open inschrijvingen wordt een QR code gevraagd met een ID bewijs, het verzoek om deze ten allen tijde te tonen op verzoek van de locatie.

  • We gaan erop toezien dat we minimaal 1,5 meter afstand van elkaar gaan houden en hebben voor alle locaties gevraagd om grote en geventileerde ruimtes hetgeen ook gelukt is

Voor degene die over onze Corona maatregelen vragen of opmerkingen hebben dan staan we u uiteraard graag te woord. En zoals u van ons gewend bent, we doen alles in overleg, ook als de meningen anders zijn.

Blijf gezond en veilig

Team XL10

Update 18 maart 2021

Uiteraard houden we ons wel aan de richtlijnen van het RIVM en de Nederlandse overheid. Met elkaar zijn we verantwoordelijk, daarom wijzen we jou nogmaals op de maatregelen.

Bij XL10 doen we dat op de volgende manier:

  • Veiligheid en gezondheid staan voorop. Dat betekent dat wij binnen XL10 de veiligheidsregels waarborgen voor zowel onze medewerkers als onze deelnemers/ klanten.

  • We houden ons aan de richtlijnen van het RIVM, dat betekent: we houden 1,5 meter afstand, we volgen de looproutes, we desinfecteren, zorgen voor schone ruimtes, we niezen in de elleboog en bij verkoudheidsklachten pakken we onze verantwoordelijkheid en blijven we thuis.

  • XL10 werkt in kleine groepen, dit omdat we dan de beste resultaten behalen en het leereffect groot is. Daarnaast helpt het ons ook de veiligheid van de deelnemers beter te realiseren.

  • In een besloten ruimte kunnen (groeps)trainingen en coach bijeenkomsten, met inachtneming van de geldende corona maatregelen, op een veilige wijze doorgaan.

  • Indien fysiek trainen niet haalbaar is, bieden we de mogelijkheid de training online te laten plaatsvinden. Op deze wijze kunnen we blijven ondersteunen in de ontwikkeling van jouw medewerkers. 

Advies nodig bij de
keuze voor een training?

Bel vrijblijvend met XL10. Samen met jou bespreken we graag jullie ambities.

Alco CTA

ONZE REFERENTIES