Maatregelen in verband met het Coronavirus

Update 14 mei 2020

De ontwikkelingen rondom het COVID 19 en de richtlijnen vanuit de overheid en het RIVM hebben consequenties voor onze trainingen, ‘fysieke’ bewegingen van deelnemers en eigen personeel binnen onze locatie en de wijze waarop wij uw medewerkers/deelnemers faciliteren tijdens de training/coaching op onze locatie.

Wij gaan ervan uit dat wij voor een onbepaalde periode de 1,5 meter afstand op onze locatie moeten gaan toepassen. Dit betekent o.a. ook dat er minder deelnemers in een trainingsruimte passen.

Om te voldoen aan de regels ter voorkoming van besmetting en de 1,5 meter maatregel hebben wij een protocol opgesteld, waarmee wij kunnen verzekeren dat trainingen op een veilige en verantwoorde manier bij XL10 kunnen plaatsvinden. Dit protocol hanteren wij ook bij de keuze van onze externe trainingslocaties.

>> download het XL10 Corona protocol

15 maart 2020

Het Coronavirus (COVID-19) heeft Nederland in z’n greep. Ook bij XL10 hebben we passende maatregelen genomen en houden we ons aan de richtlijnen van het RIVM.

Wij hebben de volgende maatregelen genomen:

  • Wij houden minimaal 1,5 meter afstand tot elkaar.
  • Coachsessies 1 op 1 kunnen doorgang vinden, op locatie of online.
  • Open trainingen gaan door in overleg, online of met een nieuwe datum .
  • Deelnemers met verkoudheidsklachten, hoestproblemen en/of koorts willen wij vriendelijk verzoeken zich tijdig af te melden bij een afspraak op locatie.
  • Wij schudden geen handen.
  • XL10 zorgt voor schone ruimtes zoals we altijd al doen.

Uiteraard blijven wij gewoon bereikbaar via telefoon en e-mail. Heb je toch nog vragen? Bel dan met 074 – 245 26 45

Advies nodig bij de
keuze voor een training?

Bel vrijblijvend met XL10. Samen met jou bespreken we graag jullie ambities.

ONZE REFERENTIES