Juist nu trainen en ontwikkelen

We zitten midden in de tweede coronagolf. Met elkaar pakken we onze verantwoordelijkheid om het aantal besmettingen weer terug te dringen. Veel van de dingen die we leuk vinden, zijn tijdelijk even niet mogelijk. Toch kan er ook nog steeds heel veel wél! Zo geven we nog steeds trainingen, zij het in aangepaste vorm. Sterker nog, we merken juist dat mensen in deze tijd behoefte hebben aan training of persoonlijke coaching.

Waarom een training juist nu een goed idee is

We merken dat veel bedrijven juist in deze tijd door willen met de ontwikkeling van hun medewerkers. En laat dat nu net hetgeen zijn waar wij het liefst mee bezig zijn. We krijgen van veel klanten te horen dat juist nu een open training heel welkom is.

  • Een training is een fijne onderbreking van het vele thuiswerken.
  • Juist nu hebben mensen behoefte aan ontwikkeling en verdieping.
  • Medewerkers raken tijdens een training weer meer geïnspireerd en gemotiveerd.
  • Het is voor iedereen een welkome afwisseling om eens een keer niet online bezig te zijn.
  • Juist nu is het fijn om ervaringen met andere bedrijven en deelnemers uit te wisselen en te horen hoe zij omgaan met de uitdagingen van deze tijd.

Deze trainingen kun je dit jaar nog volgen

Tot het eind van het jaar staan er nog een aantal open trainingen gepland. Je kunt dit jaar nog deelnemen aan de volgende trainingen:

Ook voor januari 2021 staan er alweer diverse trainingen op het programma. Bekijk hier het volledige trainingsaanbod.

Veilig en verantwoord trainen

Bij XL10 hebben we al vanaf het begin af aan de veiligheidsmaatregelen rondom corona goed in acht genomen. De veiligheid en gezondheid van zowel onze klanten/deelnemers als collega’s staat te allen tijde voorop. Tijdens onze trainingen hanteren we de volgende richtlijnen:

  • We houden ons aan de richtlijnen van het RIVM, dat betekent: we houden 1,5 meter afstand, we volgen de looproutes, we desinfecteren, zorgen voor schone ruimtes, we niezen in de elleboog, gebruiken waar nodig een mondkapje en bij verkoudheidsklachten pakken we onze verantwoordelijkheid en blijven we thuis.
  • XL10 werkt in kleine groepen, dit omdat we dan de beste resultaten behalen en het leereffect groot is. Daarnaast helpt het ons ook de veiligheid van de deelnemers beter te realiseren.
  • Tot en met 4 deelnemers kunnen trainingen en coach bijeenkomsten op een veilige wijze doorgaan op onze eigen locatie. Bij meer dan 4 deelnemers gaan we op zoek naar een geschikte externe locatie.
  • Al onze externe trainingslocaties voldoen aan de richtlijnen van het RIVM.

Advies nodig bij de
keuze voor een training?

Bel vrijblijvend met XL10. Samen met jou bespreken we graag jullie ambities.

Alco CTA

ONZE REFERENTIES