Update rondom COVID Maatregelen

De regels rond COVID zijn verder aangescherpt. Uiteraard nemen wij ook nu onze verantwoordelijkheid voor het naleven van deze regels.

Gelukkig mogen bijeenkomsten nog steeds plaatsvinden tot maximaal 30 personen, als we alle veiligheidsmaatregelen grondig in acht nemen. En dat doen we.

Zo gaan wij bij XL10 met de COVID maatregelen om:

  • Veiligheid en gezondheid staan voorop. Dat betekent dat wij binnen XL10 de veiligheidsregels waarborgen voor zowel onze medewerkers als onze deelnemers / klanten.
  • We houden ons aan de richtlijnen van het RIVM, dat betekent: we houden 1,5 meter afstand, we volgen de looproutes, we desinfecteren, zorgen voor schone ruimtes, we niezen in de elleboog en bij verkoudheidsklachten pakken we onze verantwoordelijkheid en blijven we thuis.
  • XL10 werkt in kleine groepen, dit omdat we dan de beste resultaten behalen en het leereffect groot is. Daarnaast helpt het ons ook de veiligheid van de deelnemers beter te realiseren.
  • Tot 4 deelnemers kunnen trainingen en coach bijeenkomsten op een veilige wijze doorgaan.
  • Vanaf 4 deelnemers kan de training of bij de opdrachtgever plaatsvinden in een geschikte ruimte. Heb je die niet gaan we op zoek naar een geschikte externe locatie.
  • Indien fysiek trainen niet haalbaar is, bieden we de mogelijkheid de training online te laten plaatsvinden. Op deze wijze kunnen we blijven ondersteunen in de ontwikkeling van jouw medewerkers.  

Op bovenstaande wijze pakken we onze verantwoordelijkheid en helpen we mee in het terugdringen van COVID.

En daarnaast blijven we jou helpen bij het realiseren van doelen en het ondersteunen van medewerkers.

Team XL10 Training | Opleiding

Advies nodig bij de
keuze voor een training?

Bel vrijblijvend met XL10. Samen met jou bespreken we graag jullie ambities.

Alco CTA

ONZE REFERENTIES